Bouwt u wel voldoende pensioen op?

Heeft u zich ooit afgevraagd of uw pensioen wel voldoende is? In Nederland kampt bijna iedereen met een pensioentekort. Het merendeel van de werknemers bouwt namelijk niet 70% van het salaris aan pensioen op en daarbij gaat de pensioenleeftijd naar 70 jaar. Veel mensen zijn hiervan niet op de hoogte en weten niet wat ze na de pensioendatum aan pensioen zullen ontvangen. Wat betekent dit voor u na uw pensioendatum?

Meer pensioen via uw werkgever

Zou u graag hetzelfde inkomen tijdens uw pensioen blijven ontvangen? Voorkom een pensioentekort door naast uw pensioen via uw werkgever te sparen.

Door fiscale mogelijkheden zorgen wij ervoor dat u met een klein bedrag extra pensioen opbouwt. Naast uw huidige pensioenregeling kan uw werkgever ervoor kiezen om een nieuwe pensioenregeling bovenop deze bestaande pensioenregeling aan te bieden, dit noemt men een aanvullende pensioenregeling. U bouwt dan extra pensioen op of u kunt eerder met pensioen gaan. PensioenVisie maakt dat voor u inzichtelijk zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Gratis pensioencommunicatie

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van pensioencommunicatie. Onze adviseurs voeren persoonlijke gesprekken met uw personeel. In een individueel gesprek krijgt iedere medewerker in begrijpelijke taal aan de hand van een pensioen-softwaretool pensioeninformatie over de huidige pensioenregeling.